Stanley Tucci die een ‘quarantucci’ cocktail maakt in lockdown is de inhoud die we nodig hebben

Stanley Tucci heeft over het internet gewonnen door het delen van een video van zichzelf die thuis een negroni-cocktail maakt tijdens de coronavirus lockdown.

Tucci, die in het westen van Londen woont met zijn vrouw Felicity Blunt (zus van Emily Blunt), deelde de Instagram-video op maandagavond met het bijschrift: “Drink op!”

Met zachte jazzmuziek op de achtergrond laat de drie minuten durende clip zien hoe Tucci de ingrediënten (gin, vermouth, campari en ijs) mengt in een cocktailshaker.

De 59-jarige zegt dat “veel mensen” de voorkeur geven aan Negroni on the rocks, maar hij vindt het leuk “[geserveerd] een beetje” als hij de cocktail begint te maken, die door de fans als “quarantucci” wordt bestempeld.

De acteur begint met het toevoegen van ijs aan de mix, hoewel hij het met zijn blote handen uit de ijsemmer haalt in plaats van met een tang en het dan over de hele vloer laat vallen – “de meest hygiënische manier”, zegt hij.

Vervolgens voegt hij een dubbel schot gin toe (die je volgens hem kunt wisselen voor wodka als dat je voorkeur heeft) met een schot vermout en een schot campari.

Tucci eindigt door het in een coupe-glas te gieten, maar zegt dat de kijkers in plaats daarvan een martini-glas kunnen gebruiken (of eerlijk gezegd, op dit punt, elk vat dat je bij de hand moet hebben).

En met een voorbewerkte sinaasappelschijf: “Zo kopen we ze in Florida – voorgesneden,” maakt hij een grapje voordat hij bevestigt “dat was trouwens een grap”.

Tijdens de video geeft zijn vrouw Felicity commentaar op zijn alcoholische brouwsel, dat hij de “alomtegenwoordige Milanese cocktail” noemt, en probeert een slokje te nemen voordat hij dat doet.

Fans reageren op de video en zeggen: “De persoon met wie ik opgesloten wil worden is Stanley Tucci.”

Een ander zei: “WE STAN TUCCI”.

“Ik hou niet eens van negronis, maar als Stanley Tucci me er een zou maken, zou ik er een dozijn drinken,” zei een ander.

Stanley Tucci, de zoon van een leraar en een semi-amateurateurateur, groeide op met al zijn inspanningen gericht op sport. Al op de middelbare school begon hij naar de schooltheatervereniging te gaan.

Daar ontdekte hij zijn roeping en besloot hij drama te gaan studeren aan de State University of New York. Hij studeerde af in 1982, het jaar waarin hij zijn debuut maakte op het Broadway-podium en begon zich zo te voelen als een professioneel acteur.

Drie jaar later maakte hij de sprong naar het grote scherm door de grote deur, onder leiding van John Huston in The Prizzies’ Honor. Zijn carrière heeft echter lang geduurd. Hij deed het pas in het volgende decennium met Beethoven, The Pelican Report, Mrs. Parker and the Vicious Circle, Dismantling Harry of The Road to Perdition, films die zijn enorme talent aan het grote publiek lieten zien.

The Terminal, The Devil Wears Prada of Julie en Julia vestigen hem als een van de meest geprezen en geprezen door critici en publiek in Hollywood. In 2009 kreeg hij eindelijk de erkenning van het beroep met zijn eerste Oscarnominatie, als beste ondergeschikte, voor The Lovely Bones.

De Hongerspelen, Captain America: The First Avenger, Transformers: The Age of Extinction, Spotlight, Transformers: The Last Gentleman, Beauty and the Beast, The Verdict (The Law of the Minor of The Correspondent) zijn allemaal significant in populariteit toegenomen bij het grote publiek.

Tucci is ook een gelegenheidsregisseur van films zoals The Secret of Joe Gould of Bind Date en een vaste dubber, waarvan de meest opvallende titels Robots, Space Chimps, The Brave Desperaux of Canine Super Agent zijn, onder andere.

Recente filmografie

  • Naar boven gaan
  • Acteur
  • The Lovely Bones (2010).
  • Er gebeurt iets in Hollywood (2009).
  • Burlesque (2010).
  • Geruchten en leugens (2010).
  • Margin call (2011).
  • De Hongerspelen (2012).
  • Een perfect plan (Gambit) (2013).
  • Jack de Reuzenjager (2013).
  • Percy Jackson en de Zee van Monsters (2013).
  • De Vijfde Macht (2013).
  • Stiltepact (2013) (2013).
  • De hongerspelen: in brand (2013).
  • De avonturen van Peabody en Sherman (2014).
  • Captain America: The First Avenger (2011).
  • De Muppet Tour (2014).
  • De Wind Rises (2014).
  • Transformatoren: De Leeftijd van Uitsterving (2014).
  • De hongerspelen: Sinsajo – Deel 2 (2015).
  • Spotlight (2016).
  • Transformatoren: De Laatste Ridder (2017).
  • Hondensuperagent (2018).
  • Het vonnis (De wet van de minderjarige) (2018).
  • De correspondent (2019).
  • Directeur
  • Eindportret (De kunst van de vriendschap) (2017).